Gå direkt till innehåll
Strålande med rätt skydd vid solförmörkelsen

Blogginlägg -

Strålande med rätt skydd vid solförmörkelsen

Ingen kan väl ha missat fenomenet med solförmörkelsen idag. Det talades ju en hel del om att det gällde att skydda sig rätt om man ville titta på solförmörkelsen. Annars riskerade man brännskador på näthinnan.

Uppmaningen till allmänheten om man ville kolla på solförmörkelsen, handlade bland annat om att tänka på att eventuella moln inte räcker till för att skydda och att man skulle ha på sig en typ av skyddsglasögon som används vid svetsarbeten. 

Självklart tog vi detta på allvar. För vi jobbar ju faktiskt med personlig skyddsutrustning i vårt sortiment. Procuratorbutiken i Örnsköldsvik rapporterade därför att där spanades solförmörkelsen in med rätt skydd i högsta hugg - ett par svetsglasögon. Och det gick alldeles strålande för Alexander med dem på.

(Svetsglasögonen heter förresten Amigo och kommer från Honeywell.)

Ämnen

Kategorier

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.