Strålande med rätt skydd vid solförmörkelsen

Blogginlägg -

Strålande med rätt skydd vid solförmörkelsen

Ingen kan väl ha missat fenomenet med solförmörkelsen idag. Det talades ju en hel del om att det gällde att skydda sig rätt om man ville titta på solförmörkelsen. Annars riskerade man brännskador på näthinnan.

Uppmaningen till allmänheten om man ville kolla på solförmörkelsen, handlade bland annat om att tänka på att eventuella moln inte räcker till för att skydda och att man skulle ha på sig en typ av skyddsglasögon som används vid svetsarbeten. 

Självklart tog vi detta på allvar. För vi jobbar ju faktiskt med personlig skyddsutrustning i vårt sortiment. Procuratorbutiken i Örnsköldsvik rapporterade därför att där spanades solförmörkelsen in med rätt skydd i högsta hugg - ett par svetsglasögon. Och det gick alldeles strålande för Alexander med dem på.

(Svetsglasögonen heter förresten Amigo och kommer från Honeywell.)

Ämnen

Taggar


Procurator förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Presskontakt

Magnus Karlsson

Presskontakt VD