Gå direkt till innehåll
Jørgen Sannesmoen om funktion och fördelar med CleanPilot.
Jørgen Sannesmoen om funktion och fördelar med CleanPilot.

Blogginlägg -

Stort intresse för CleanPilot på seminarium

Nyligen lanserade vi CleanPilot, tjänsten som digitaliserar städbranschen och underlättar för städleverantör och slutkund. För att visa upp fördelarna bjöd vi in till lunchseminarium i slutet av januari. Det visade sig bli mycket uppskattat. 

Vid två tillfällen i Stockholm och i Malmö fick nyfikna seminariedeltagare chansen att träffa Claes Sunebring, försäljningschef Service på Procurator och lyssna på Jørgen Sannesmoen, en av grundarna av CleanPilot från norska Datec. Han berättade hur CleanPilot fungerar och vad man vinner på att använda tjänsten.

Kortfattat möjliggör CleanPilot en digital överblick av städytor och arbetsuppgifter samtidigt som statusrapporter kan ses i realtid av arbetet som utförs. Det här förenklar arbetet för alla inblandade och gör kommunikationen smidig mellan lokalvårdare, arbetsledare och beställare.

Jørgen poängterade hur viktiga användarna har varit och är för vidareutvecklingen av tjänsten: 

- I grunden för CleanPilot ligger fokus på lokalvårdaren och vi är noga med att låta våra användare ge respons. I dagsläget har vi drygt 4000 användare i Norge. All innovation till nya funktioner kommer från de som använder programvaran dagligen. CleanPilot ska vara till nytta för användarna.

Med denna filosofi i bakgrunden var det tydligt för åhörarna att CleanPilot är ett system för alla led inom städbranschen.

Utöver alla fördelarna med CleanPilot berättade Jørgen också han har märkt att lokalvårdarna har vuxit i sin roll i Norge. Det är en effekt av mjuka värden som grundarna inte alls tänkte på i starten som definitivt är värd att ta fasta vid. Ett starkt argument för att börja med CleanPilot helt enkelt.

De som kom till seminariet med eventuell skepsis gick nog hem med insikten om att städbranschen behöver CleanPilot. 

Kontakta oss direkt så hjälper vi dig att komma igång: 

cleanpilot@procurator.com, telefon 010 517 00 00. Besök även CleanPilot på webben.

Fotnot: Procurator har ensamrätten till CleanPilot i Sverige och Supplies Direct-butikerna är våra återförsäljare.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.