Gå direkt till innehåll
Psst! Ska du till CLEAN-mässan? Ses där!

Blogginlägg -

Psst! Ska du till CLEAN-mässan? Ses där!

Jajamen! 8-9 oktober finns våra experter på CLEAN-mässan. Det är ju mötesplatsen för städ -och servicebranschens utveckling och möjligheter så vi är självklart på plats. 

Kom bort till oss i monter C:21 på Kistamässan i Stockholm så får du bland annat höra vad vi erbjuder i form av kunskap, erfarenhet och effektiva produkter ur vårt KBM-sortiment samt våra Worksafe-plagg.

Kom och prata med oss. Det gillar vi och vi lovar att det blir intressant för dig!

Förresten! Det är ju fri entré. Det är bara att förregistrera sig så är det ordnat. Kom in till oss på webben för mer information: Procurator på CLEAN-mässan 

Relaterade länkar

Ämnen

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.