Gå direkt till innehåll
Rapport från CLEAN & FACILITY-mässan

Blogginlägg -

Rapport från CLEAN & FACILITY-mässan

Direkt, från vimlet på CLEAN & FACILITY-mässan i Stockholm - Procurators monter C:21. Här har vi trevligt bland mycket liv och rörelse. Vi gillar ju att prata med våra besökare så våra experter får ett kanonbra tillfälle att lyssna till vad besökare behöver inom hygien och städ. Det tar vi till oss och ger samtidigt tips och råd. 

Tack till alla som besöker/har besökt oss! 

Vill du prata med oss igen efter mässan är du varmt välkommen att kontakta oss via 0200-811 000 eller info@procurator.se 

Besök också gärna vår hemsida www.procurator.se

Vi ses eller hörs!


Ämnen

Kategorier

Relaterade event

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.