Gå direkt till innehåll
Procurator kavlar upp ärmarna

Blogginlägg -

Procurator kavlar upp ärmarna

Vi kavlar upp armarna rejält i år. Vårt mässdeltagande på Nordic Safety Expo (NSE) 2014 blir något utöver det vanliga. Kom och se själv 14-16 oktober, på Stockholmsmässan i Procurators monter A35:10.

NSE är ju mötesplatsen för oss i branschen för personlig skyddsutrustning. I vår monter A35:10 får du därför garanterat en nyttig, spännande och fräsch upplevelse via våra helt nya produkter och våra laddade experter på plats. 

Kika gärna in på www.procurator.se om vårt mässdeltagande och våra produkter Worksafe och BRAGE Protective.

Du vet väl förresten om att det är fri entré på mässan? Det kan dock vara en fördel om du förregistrerar dig. Gör det nu på www.nordicsafetyexpo.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Relaterade event

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.