Följ Procurator

Procurator i Örnsköldsvik i virtuellt showroom

Blogginlägg   •   Feb 18, 2019 11:26 CET

I den icke-virtuella världen finns Procuratorbutiken i Örnsköldsvik på Skortsedsvägen 7A.

Procurator i Örnsköldsvik kommer under en veckas tid att visa vad som pågår till vardags i butiken och "bakom kulisserna". Det gör man via ett virtuellt showroom som kommunen lånar ut.

Örnsköldsvik satsar mycket på att visa upp vad näringslivet har att erbjuda. Bland annat har man valt att göra det via sociala medie-konton på Instagram och Facebook som blir ett virtuellt showroom - "Showroom Örnsköldsviks företag". Det lånas ut till de olika företagen som finns på orten.

- Tanken för oss med att använda sociala medier är att sprida en positiv bild av Örnsköldsviks näringsliv. Vi har ju en stor bredd av olika verksamheter här och genom att låta företagen visa upp vad som händer till vardags så bidrar det till en ännu större gemenskap i kommunen, säger näringslivschef Fredrik Holmgren.

Nu har turen kommit till Procurator i Örnsköldsvik där butikschef Maria Danielsson ansvarar för ”Showroom Örnsköldsviks företag” den 18 - 24 februari:

- Jag och mina kollegor tycker det här ska bli roligt. Vi har en enorm bredd och kunskap i vår butik och att få chansen att berätta om det på det här sättet tycker vi är ett bra initiativ av kommunen. Det ger oss också en chans att visa var vi finns för en del tror att vår verksamhet upphörde när vi bytte lokaler för en tid sedan. 

Maria är laddad av idéer kring vad hon ska visa från och med måndag. Hon lovar många korta filmklipp med bland annat influenser av "På spåret" samt instruktionsfilmer för livsviktig personlig skyddsutrustning. Häng med och kolla deras vecka via Instagram eller Facebook. Kontot heter showroomornskoldsviksforetag.

Utöver denna vecka kan du även hitta Procurator på Instagram: procurator_se samt vårt varumärke Worksafe: worksafe_workwear_ppe där. Vi finns även på Facebook: Procurator Sweden

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.