Följ Procurator

Förenkla din lagerhållning med vending maskin SavePro

Blogginlägg   •   Feb 27, 2019 11:24 CET

Visst hade det varit bra om du kunde nå alla nödvändiga förbrukningsvaror på jobbet när som helst? Utan att behöva kontakta en mellanhand? Vending maskinen SavePro ger dig det. Snabbt och enkelt plockar du ut det du behöver dygnet runt och får dessutom bättre koll på både förbrukning och ekonomi. 

Vending maskinen (eller dispensermaskinen om du så vill) SavePro ger ofta 20% minskad materialförbrukning och passar på många arbetsplatser. Anders Nyrén är vår expert på SavePro och vi låter honom berätta mer om den.

På vilket sätt kan SavePro skapa vinster?

- Bara genom att installera systemet och inte ha några begränsningar, så ser vi en minskad förbrukning av material på 20% i snitt. Väljer man sedan att använda systemet fullt ut med funktioner som restriktioner och varningar så blir vinsten ännu större. Sedan är det den mindre synliga besparingen som är minst lika stor – att man inte behöver lägga så mycket tid på att inventera, beställa och packa upp artiklar.

- En annan vinst är arbetsmiljövinsten i att som företag veta att det alltid finns rätt material på plats. Ingen kan komma och säga ”det visste jag inte saknades” för det ser systemet till att hålla reda på.

Vilka produkter brukar företag lägga upp i SavePro?

- Det finns inte många begränsningar på vad man kan stoppa in i maskinerna, men det vanligaste är personlig skyddsutrustning. Handskar är det som oftast är lättast att räkna hem då förbrukningen sjunker snabbt. Allt fler kunder börjar också förstå nyttan av maskinerna även inom sin egen produktion. Vi har många maskiner som hanterar förbrukningsmaterial som till exempel sliprondeller, svetsmunstycken och oljor.

Vad behöver jag för att använda SavePro?

- Vi på Procurator fixar allt. Har man ett eget system med kanske passerkort till varje anställd eller system med tag så använder vi det och kopplar ihop detta med vårt system. På så vis blir det individanpassat att plocka ut sina varor. För övrigt är det bara att bestämma vilka produkter man vill ha i den så sätter vi upp allt.

Avslutningsvis, vilken är den vanligaste frågan du får om SavePro?

- Skämtsamt frågar alla om det går att stoppa in godis och läsk i den vid varje installation. Annars är det mycket frågor om hur stora besparingar man kan göra med maskinen och vilken typ av produkter som lämpar sig att distribuera i SavePro. Allt det hjälper jag till med då jag har så många liknande installationer jag kan ta lärdom från.

SavePro kan kombineras med andra tilläggsmoduler som SaveBox som ger dig fler utrymmen eller med SaveRent för uthyrning av exempelvis verktyg. Kontakta oss om du vill veta mer via info.se@procurator.com eller besök vår hemsida: mer om SavePro, SaveBox och SaveRent

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.