Följ Procurator

Favorit i repris!

Blogginlägg   •   Feb 02, 2015 15:36 CET

En av våra favoriter har blivit uppmärksammad igen av tidningen Byggnadsarbetaren. Med Bäst i test och totalbetyget fem av fem möjliga är den oslagbar, tycker vi. Det handlar om vår allroundhandske.

Efter ett test av tidningen Byggnadsarbetaren nr 3 förra året blev allroundhandsken Worksafe P30-101 utnämnd som Bäst i test. I år tipsar tidningen om produkterna som fått toppresultaten och där dök vår handske glädjande nog upp igen i Byggnadsarbetaren nr 1, 2015 (sidan 35).

Vi tycker det är kul att vår favorit kom i repris. För handsken är riktigt bra och lämpar sig för många olika yrken. Den är användarvänlig, har bra fingertoppskänsla och så pass bra ventilation att den kan användas oavbrutet under en åttatimmars arbetsdag utan att du blir svettig och känner att du behöver ta av den. Det sistnämnda är otroligt bra med hänsyn till att den på så vis minskar risken för skador. Kan inte bli bättre, eller hur? 

Är du nyfiken på handsken så hör gärna av dig till oss på 020 811 000 eller gå in och kika på den på vår webb: Worksafe P30-101

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.