Gå direkt till innehåll
Procurator bygger större och bättre butik i Landskrona

Pressmeddelande -

Procurator bygger större och bättre butik i Landskrona

För att kunna ge våra kunder bättre service flyttar vi nu vår Landskronabutik från Stuverigatan, ny adress blir Pumpgatan 2.
-Vi har helt enkelt vuxit ur den tidigare lokalen berättar Procurators butiksutvecklare Anders Lindgren. Fler och fler företag upptäcker vår sortimentsbredd såväl som butikspersonalens specialkompetens, samtidigt som vi nu får plats med hela Procurators sortimentsbredd. Anders berättar fortsättningsvis att butiken i Landskrona varit en av Procurators minsta butiker till ytan men med en omsättning som en stor butik.

-Vi har under en lägre tid sökt efter en ny bättre lokal i Landskrona, kravet har hela tiden varit att skapa förutsättningar för att nå fler kunder och ökad service till de vi redan samarbetar med. När Hedbergs lämnade sina lokaler såg vi möjligheten att med viss ombyggnad erbjuda den tillgänglighet vi sökt. Den nya lokalen kommer, utöver vårt i Landskrona redan kända sortimentet inom kläder och personligt skydd, även att omfatta ett bredare sortiment inom kontor, emballage, städartiklar och förbrukningspapper.

-Det är oerhört spännande och väldigt roligt att göra en sådan här satsning för att tillgodose våra kunders behov trots rådande konjunkturläge säger butikschef Börge Petersson. Vi ser en tilltagande kundtillströmning och med ett utökat butikssortiment vill vi vara attraktiva för fler kundgrupper.

Invigning sker den 6/12 med bl a auktionsutropare, modevisning och invigningserbjudanden.
Mellan kl 11 och 14 bjuds det på ärtsoppslunch och den nationellt kände Stefan Pålsson är på plats och bjuder på provsmakning av sin fantastiska VM-lax.

Den gamla butiken är stängd fr o m tisdagen den 27/11.

För ytterligare information kontakta gärna:
Anders Lindgren, butiksutvecklare
anders.lindgren@procurator.se
010-6040175
Börge Petersson, butikschef Landskrona
börge.petersson@procurator.se
010-6040251

Ämnen

Taggar

Regioner


Procurator har ett av Nordens bredaste sortiment av produkter som behövs varje arbetsdag. För att underlätta för våra kunder har vi delat in våra produkter i fyra olika grupper. Inom varje produktområde – kläder & skydd, hygien & städ, emballage & kontor och restaurang & servering hittar du ledande varumärken inklusive våra egna. I vår webbutik hittar du över 30.000 artiklar. 

Procurators kunskap och erfarenhet visar vägen mot målet. Med stöd av vårt omfattande sortiment och metodiska arbetssätt, The Procurator ProcessTM, har vi rätt verktyg för att kunna erbjuda våra kunder effektiva lösningar på vardagens problem. Vi har hjälpt många ledande företag över hela Norden så vi vågar påstå att vi har varit med förr och att det märks. Procurator omsätter ca 1 miljard SEK i Sverige.  

Du når oss lättast via vår kundservice, besök någon av våra 17 butiker från Malmö i söder till Luleå i norr eller titta in i vår webbutik. Utöver Sverige finns vi i de övriga nordiska länderna samt Polen. Läs mer om oss på www.procurator.net

Relaterat material

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com