Gå direkt till innehåll
Nylansering KBM – en nyhet som gör städning till ett rent nöje

Pressmeddelande -

Nylansering KBM – en nyhet som gör städning till ett rent nöje

Lokalvården har länge efterlyst ett enklare sätt att välja effektiva, genomtänkta städprodukter som underlättar arbetet i olika miljöer. Därför har Procurator nu samlat allting under ett varumärke och utvecklat KBM till ett heltäckande, enkelt system för professionella lokalvårdare. Nu ska det äntligen bli lätt att välja rätt.

KBM är ett inarbetat och välrenommerat varumärke som städbranschen är väl bekant med. De var först i världen med den revolutionerande ”mikrofibertekniken” och nu fortsätter Procurator att utveckla KBM för att omfatta allt man behöver för en professionell städning under ett varumärke.

–KBM innefattar allt från redskap till kem och är genomtänkt för olika städmiljöer. Vår strävan är att göra det svåra enkelt, förklarar Ola Rosquist, Category Manager för Procurator Facility i Norden.

För att få ett heltäckande sortiment, är KBM nu även kompletterat med ett omfattande städkem. Även här har Procurator underlättat valet genom att ge den, annars nya vita profilen, en färgkodning.

–För att det ska vara enkelt att välja rätt produkt, har vi markerat flaskor och förpackningar med sex färger – en färg för varje användningsområde, berättar Eva-Marie Nilsson, produktchef för städ på Procurator. Viktig information och miljömärkning är dessutom placerad på framsidan av förpackningen, för att underlätta valet.

KBM står för ”Kunskap, Beteende, Metod” och är mer än bara städprodukter – det är en hel filosofi med människan och miljön i fokus där produkterna är utvecklade för att passa ergonomiskt, miljövänligt och göra städningen så kostnads- och arbetseffektiv som möjligt.

–Genom att ändra sitt beteende och sin metod med hjälp av kunskap, kan man nå så mycket bättre resultat, förklarar Ola Rosquist. Med detta som grund och vår strävan efter att förenkla för kunden, kommer branschen att få se mer av KBM framöver.

KBMs katalog, som precis ligger tryckklar, presenterar hela sortimentet, allt från städkem, moppar och mikrodukar till städvagnar, säckar och stativ. Beställ katalogen på www.procurator.se,via kundservice på tel 0200 811 000 eller hämtas i någon av de 17 butikerna. Bläddra i den digitalt på www.procurator.se, där man också hittar Procurators webbutik med över 30.000 artiklar.

Ämnen

Taggar


Procurator har ett av Nordens bredaste sortiment av produkter som behövs varje arbetsdag. För att underlätta för våra kunder har vi delat in våra produkter i fyra olika grupper. Inom varje produktområde – kläder & skydd, hygien & städ, emballage & kontor och restaurang & servering hittar du ledande varumärken inklusive våra egna. I vår webbutik hittar du över 30.000 artiklar. 

Procurators kunskap och erfarenhet visar vägen mot målet. Med stöd av vårt omfattande sortiment och metodiska arbetssätt, The Procurator ProcessTM, har vi rätt verktyg för att kunna erbjuda våra kunder effektiva lösningar på vardagens problem. Vi har hjälpt många ledande företag över hela Norden så vi vågar påstå att vi har varit med förr och att det märks. Procurator omsätter ca 1 miljard SEK i Sverige.  

Du når oss lättast via vår kundservice, besök någon av våra 17 butiker från Malmö i söder till Luleå i norr eller titta in i vår webbutik. Utöver Sverige finns vi i de övriga nordiska länderna samt Polen. Läs mer om oss på www.procurator.net

Presskontakt

Magnus Björnström

Presskontakt VD

Relaterat material