Gå direkt till innehåll
Linda Andersson, Brand Manager
Linda Andersson, Brand Manager

Pressmeddelande -

Linda Andersson blir Brand Manager på Procurator

Procurator är idag en av Sveriges ledande leverantörer av produkter och lösningar inom bland annat skydd, kläder, förnödenheter och förbrukningsmaterial. Vi har påbörjat en resa för att kunna leverera ett 100% cirkulärt köp till våra kunder. En resa där vi behöver ställa höga krav på våra producenter och leverantörer samt utbilda våra kunder i kvalitet, material, livslängd och om våra val kopplat till hållbarhet.

För att se till att vi fattar rätt beslut och utvecklas i rätt riktning med våra kunder har Procurator valt att rekrytera Linda Andersson som Brand Manager.

"Linda är en stark rekrytering till teamet som kommer höja nivån på hantering och utveckling av våra egna varumärken, jag är otroligt stolt över att Linda blir en del av Procurators resa och vidare framgångar!"

- Kristina Lantz, Business Development & Marketing Director Sales

Linda ansluter till Procurator efter en lång och trogen tjänst på Nestlé där hon som Brand Manager för olika djurmatsvarumärken varit ansvarig för att analysera, utveckla och driva varumärkesplaner på Nordisk nivå för att driva långsiktig tillväxt. De sista två åren hade Linda en mer kundorienterad roll som Channel Manager, där hennes främsta uppgift var att initiera och driva strategier med kund för att säkerställa lönsam utveckling inom rätt djurmatssegment.

"För mig innebär rollen som Brand Manager ett helhetsansvar för kategorierna och varumärkena, dvs att analysera, initiera, driva och implementera kategori- och varumärkesplaner. Allt från den strategiska aspekten av att utveckla och etablera varumärken till det operativa genomförandet för att driva tillväxt. Jag har mycket erfarenhet av butikskoncept och försäljning mot den typ av kund, en kanal som Procurator vill växa och ytterligare befästa sin roll i. Jag ser fram emot att få implementera mina tankar och idéer om hur vi ska kunna kombinera butiksköpet med flödet via webben och e-handel."

- Linda Andersson, Brand Manager

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Procurator AB har över 300 anställda och erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt sina egna - Worksafe och KBM. Utbudet innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt produkter och tjänster inom Facility Management. Visionen är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.