Gå direkt till innehåll
Kommentar avseende prisjusteringar av desinfektion

Pressmeddelande -

Kommentar avseende prisjusteringar av desinfektion

Prisjusteringen är inte gjord för att tjäna mer pengar utan för att täcka ökade kostnader från våra leverantörer samt att täcka de kostnader som tillkommit när vi nu jagar sätt att få större leveranser, vilket våra kunder skriker efter.

Vi som distributörer hamnar nu i en situation där både efterfrågan och priser skenar iväg, medan tillgången hos våra leverantörer är väldigt begränsad. Det blir också dyrare med transporter. Det medför dramatiskt ökade kostnader samtidigt som efterfrågan är långt över vad vi i nuläget har möjlighet att möta. Prishöjningarna blir tyvärr en direkt konsekvens av dessa ökade inköpskostnader.

Vi uppskattar att SKR Kommentus gått ut och sagt att vi är bra leverantörer och inte gör detta som "lycksökare" och vi gör allt vi kan för att vidmakthålla en bra dialog med Kammarkollegiet och alla som arbetar hårt för att lösa de här utmaningarna tillsammans.

Ämnen

Kategorier


Procurator förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com