Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

IT-störningar hos Procurator

Vi ber om ursäkt men sedan 17-tiden torsdag 5 mars, har vi haft tekniska problem med våra IT-system. Detta drabbade såväl webbutiken så att du inte kunde komma åt den, samt vårt e-postsystem. Sedan söndag kväll 8 mars, är dock alla system igång igen och stabila.


Hur drabbas du som kund? 

- Om du har lagt order i webbutiken fram till i torsdags klockan 17 så finns den kvar och hanteras i löpande ordning.

- Lade du EDI-order så har dessa kunnat fungera som vanligt.

- Ringde du in din order i fredags så lades den in manuellt och togs om hand.

- Har du skickat oss e-post under tiden som våra system har legat nere, så har de nått oss nu i efterhand och tas om hand i tur och ordning.


Vad händer nu? 

Våra problem med IT-systemen kan eventuellt innebära förseningar i somliga leveranser men vi jobbar intensivt för att ta hand om alla beställningar.


Vi ber om ursäkt om våra IT-problem ställer till det för dig som kund 

Vi arbetar nu med att säkerställa att liknande problem inte ska hända igen och att du som kund fortfarande får bästa möjliga service av oss.

Har du frågor?

För mer information besök vår hemsida där vi sammanställer alla frågor eller kontakta vår kundservice direkt på 0200 811 000 eller e-post info@procurator.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Procurator är en ledande aktör med ett av Nordens bredaste sortiment av produkter som behövs varje arbetsdag. Inom varje produktområde: Kläder & Skydd, Hygien & Städ, Emballage & Kontor samt Restaurang & Servering, hittar du ledande varumärken inklusive våra egna – Worksafe, BRAGE Protective och KBM.

Med stöd i kunskap, erfarenhet, utbildningar, vårt sortiment och metodiska arbetssätt, har vi verktyg för att erbjuda våra kunder effektiva lösningar på vardagens problem. Förutom huvudkontoret och centrallagret i Malmö finns Procurator även representerade med egna dotterbolag i Danmark, Finland, Norge, Estland och Polen. Besök oss gärna på www.procurator.net

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.