Gå direkt till innehåll
Procurators egna varumärke Worksafe i butiken i Sundsvall
Procurators egna varumärke Worksafe i butiken i Sundsvall

Pressmeddelande -

Butiksöppning för Procurator i Sundsvall

Efter drygt 100 års verksamhet stängde Procurator sin butik i Sundsvall. Nu, två år senare, öppnar butiken igen. Med en helt ny design och ett brett sortiment hoppas butiken kunna dra till sig nya som gamla kunder.

I en allt mer digitaliserad värld där en stor del av konsumtionen sker via webbshop fortsätter Procurator att satsa på butiker. Mikael Östbring, Head of Stores, menar att sortimentets bredd och komplexitet är en bidragande faktor.

”Vi har ett brett och komplext sortiment som vi vill att våra kunder ska få ta del av på enklaste och bästa sätt. I butiken får kunden möjligheten att se produkten på nära håll och få en bra kundupplevelse.”

- Mikael Östbring, Head of Stores

Butiken får en ny design och kommer att fyllas med Procurators breda sortiment. Förhoppningen är att nya som gamla kunder ska kunna hitta tillbaka till butiken som är belägen på samma adress som tidigare. Beslutet att återvända till Sundsvall grundar sig i utvecklingspotentialen i området.

”Procurator vill vara en del i att hjälpa orten utvecklas i den takt som planeras. Vi ser det även som en stor möjlighet för oss att stärka vår fysiska närvaro för våra kunder i Sundsvall.”

Stefan Järnankar, Butikschef i Sundsvall, menar även att det fysiska mötet med kund är viktigt eftersom behoven ofta skiljer sig beroende på var man befinner sig. Med butikens hjälp kan man erbjuda direkt service och rådgivning som är geografiskt anpassad.

”Det är både roligt och viktigt att få träffa våra kunder. Sverige är ett avlångt land och kunderna skiljer sig ofta från varandra. Du får en lokal närvaro där kunden snabbt kan få den service som passar dem.”

- Stefan Järnankar, Butikschef Sundsvall


  Butiken öppnar idag, 13/12, och är belägen på Axvägen 2 i Nacksta industriområde, Sundsvall.

   Relaterade länkar

   Ämnen


   Procurator AB har över 300 anställda och erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt sina egna - Worksafe och KBM. Utbudet innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt produkter och tjänster inom Facility Management. Visionen är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.

   Relaterat innehåll

   Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

   Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

   Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.