Gå direkt till innehåll
Visibility-serien från Worksafe
Visibility-serien från Worksafe

Nyhet -

Synliga kläder - en billig livförsäkring

Trots att det inte finns krav på certifierade varselkläder på arbetsplatsen är det i flera yrken fördelaktigt att vara extra synlig för sin omgivning. Kläder med hög synlighet är en ytterligare säkerhetsåtgärd för dina anställda och är ett bra komplement till övriga arbetskläder, inte minst under årets mörkare tider.

”Jag brukar säga att du får en billig livförsäkring med dessa plagg, jämfört med exempelvis helsvarta plagg som många går med idag. Man syns. Och syns man så finns man!”

- Carina Fagerlund, Product Manager Workwear

Precis som med alla produkter från Worksafe workwear är Visibility-serien designad med passform och hållbarhet i fokus för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett säkert och ergonomiskt vis. Med genomtänkta materialval och tillverkningsprocesser erbjuder Worksafe arbetskläder som alla kan använda och som bidrar till trygga och säkra arbetsförhållanden.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Magnus Björnström

Magnus Björnström

Presskontakt VD
Kristina Lantz

Kristina Lantz

Presskontakt Kommunikation & Press

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.