Gå direkt till innehåll
Martin Lindén, Category Manager PPE på Procurator visar upp Worksafe Cheetah Small.
Martin Lindén, Category Manager PPE på Procurator visar upp Worksafe Cheetah Small.

Nyhet -

Skyddsglasögon för dig med smal ansiktsform - Worksafe Cheetah Small

Procurator lanserar ytterligare en storlek av Worksafe Cheetah skyddsglasögon - Small, som därmed stärker valmöjligheterna för dig som har smalare ansiktsform.

Skyddsglasögon är ett krav i arbetsmiljöer där det finns risk för skador på ögat via flygande partiklar, strålning och farliga vätskor. Sedan tidigare har vi ett brett urval modeller av Worksafe skyddsglasögon som passar för flertalet olika arbetsmiljöer. 

Worksafe Cheetah är en välkänd och populär modell i sortimentet. Med den nya storleken Small blir det lättare för fler att skydda sig.

- Skyddsglasögon ska sitta bekvämt och måste passa väl. Annars finns det risk för skador. Med tanke på att alla människor har olika ansiktsform såg vi det som självklart att ta fram ytterligare en storlek för Worksafe Cheetah. På så vis möjliggör vi ett säkrare skydd för fler, som till exempel tjejer som ofta är smalare i ansiktet, säger Martin Lindén, Category Manager PPE.

Worksafe Cheetah Small har reptålig imskyddad lins i polykarbonat och finns i färgerna grå samt klar. De går att hitta i såväl Procurators butiker som i webbutiken:www.procurator.com

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.