Gå direkt till innehåll
Samarbete för att rädda liv

Nyhet -

Samarbete för att rädda liv

I flera av jordens länder lider människor nöd. Varje dag. Som företag vill vi på Procurator göra en insats och rädda liv. Därför samarbetar vi nu med Cederroth i deras kampanj till förmån för Läkare utan gränser.

Kampanj för att rädda liv

Läkare utan gränser är en medicinsk humanitär organisation vars mål är att rädda liv och lindra nöd där behoven på flera håll i världen. Cederroth har nyligen startat en kampanj för att stödja organisationen där varje köp av Cederroths Första Hjälpen-station innebär att 40 kronor oavkortat går till Läkare utan gränser.

Gemensam insats till förmån för Läkare utan gränser

Procurator är återförsäljare av Första Hjälpen-stationen och Martin Lindén, Produktchef på Procurator, blev direkt intresserad av Cederroths kampanj och kände att vi borde kunna göra en lite större insats tillsammans: 

-  När Cederroth kom till oss och berättade om initiativet tyckte vi att det lät helt rätt även för oss. Vi tyckte dessutom att vi kunde göra mer tillsammans. Därför har vi utmanat varandra till att gemensamt bidra med 100 kronor för varje såld Första Hjälpen-station. 

Den här insatsen rullar igång med start 22 september och året ut, med möjlighet att köpa stationen dels på Procurators webb och dels i en av Procurators 16 butiker

För ett gott ändamål - skaffa den eller byt ut den gamla

Första Hjälpen-stationen är också en nyhet från Cederroth då den har ett förbättrat innehåll sedan tidigare. Förhoppningen är därför också att inte bara samla in pengar till Läkare utan gränser via nyförsäljning utan också via de som har en tidigare station hos sig. 

-  Vi uppmuntrar alla att skaffa stationen, som ju borde vara given på alla arbetsplatser, eller att man faktiskt byter ut sin gamla. För ett gott ändamål, säger Martin Lindén.  

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.