Gå direkt till innehåll
Nytt tillbehör möjliggör personlig prägel på hörselskyddet

Nyhet -

Nytt tillbehör möjliggör personlig prägel på hörselskyddet

Med ett nytt tillbehör i sortimentet hörselskydd är det nu enklare att särskilja och göra skyddet precis så personligt som skyddsutrustning ska vara.

Av flera anledningar ska personlig skyddsutrustning (PPE) vara just personlig. Det hör samman dels med hygienskäl, dels med individuella justeringar och anpassningar för att utrustningen ska skydda bäraren på korrekt sätt. 

Därför är det välkommet att 3M Peltor har tagit fram ett tillbehör för hörselskydd i form av fem olika färger på extra kåpskal till Peltor WS Alert XP hörselkåpa och Peltor WS Alert XP Headset hjälmkåpa. Skalen passar även till Peltor WS Alert XPI.

Kåpskalen är lätta att applicera och gör det lättare att särskilja hörselkåpan eller hjälmkåpan från andras. Beroende på färg blir bäraren också mer synliggjord vilket är ett plus i arbetsmiljöer med mycket rörelse och fordon.

Pågående kampanj - få skal på köpet

Peltors extra kåpskal går just nu att få på köpet i Procurators webbutik >> 

Ämnen

Kategorier

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.