Gå direkt till innehåll
Nytt tillbehör möjliggör personlig prägel på hörselskyddet

Nyhet -

Nytt tillbehör möjliggör personlig prägel på hörselskyddet

Med ett nytt tillbehör i sortimentet hörselskydd är det nu enklare att särskilja och göra skyddet precis så personligt som skyddsutrustning ska vara.

Av flera anledningar ska personlig skyddsutrustning (PPE) vara just personlig. Det hör samman dels med hygienskäl, dels med individuella justeringar och anpassningar för att utrustningen ska skydda bäraren på korrekt sätt. 

Därför är det välkommet att 3M Peltor har tagit fram ett tillbehör för hörselskydd i form av fem olika färger på extra kåpskal till Peltor WS Alert XP hörselkåpa och Peltor WS Alert XP Headset hjälmkåpa. Skalen passar även till Peltor WS Alert XPI.

Kåpskalen är lätta att applicera och gör det lättare att särskilja hörselkåpan eller hjälmkåpan från andras. Beroende på färg blir bäraren också mer synliggjord vilket är ett plus i arbetsmiljöer med mycket rörelse och fordon.

Pågående kampanj - få skal på köpet

Peltors extra kåpskal går just nu att få på köpet i Procurators webbutik >> 

Ämnen

Kategorier

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com