Gå direkt till innehåll
Supervecka på Procurator i Jönköping

Supervecka på Procurator i Jönköping

Tid 6 Maj 2019 07:00 – 10 Maj 2019 17:00

Plats Procuratorbutiken i Jönköping på Kämpevägen 17 A, 553 02 Jönköping

Det här händer i Procuratorbutiken i Jönköping:

  • 25% rabatt i butiken på lagerlagda produkter från Fristads, Helly Hansen, Worksafe, Sievi, Solid Gear, Monitor, Katrin och KBM - hela veckan.
  • Leverantörer finns på plats onsdag 8 maj mellan kl 10:00-15:00. 
  • Gratis fika hela veckan lång!

Ladda ned alla våra erbjudanden: Supervecka på Procurator i Jönköping

Kategorier

Relaterade event

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com