Gå direkt till innehåll
Procurator ställer ut på Ecommerce +Shop Tech

Procurator ställer ut på Ecommerce +Shop Tech

Tid 18 April 2018 09:00 – 19 Mars 2018 16:00

Plats Kistamässan, Arne Beurlings Torg 5, 164 40 Kista

18-19 april är det dags för Ecommerce +Shop Tech 2018 i Kista. Vi finns där och visar det senaste inom e-handelsemballage i monter M:08. Registrera dig nu för en personlig biljett så ses vi där: online registrering

Vad är Ecommerce +Shop Tech? 

Det här är mässan med över 100 utställare, experter, trendanalytiker och inspirationstalare som ger dig svar på hur du med hjälp av teknologi och kommunikation kan utveckla din handel och sticka ut på marknaden både online och offline.

Ta reda på mer om vad som händer på mässan:  Ecommerce +Shop Tech 2018

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.