Gå direkt till innehåll
Nyheter i årets första kampanj i Procuratorbutikerna och webbutiken

Nyheter i årets första kampanj i Procuratorbutikerna och webbutiken

Tid 27 Januari 2020 07:00 – 21 Februari 2020 17:00

Plats Procurators butiker (ej Bromma) samt Procurators webbutik

Vi bjuder på massor av nyheter från såväl Worksafe som KBM Professional i årets första kampanj. Kampanjen gäller i både butik (dock ej i Bromma) som webbutik.

Bläddra i eller ladda ned kampanjtidningen >>

Besök kampanjen i webbutiken >>

Hitta din lokala Procuratorbutik >>

Kategorier

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com