Gå direkt till innehåll
Det ska du inte missa på Clean & Facility-mässan

Det ska du inte missa på Clean & Facility-mässan

Tid 16 Oktober 2019 09:00 – 17 Oktober 2019 16:00

Plats Conventum Arena, Fabriksgatan 26-28, 702 23 Örebro

Självklart hittar du oss på Clean & Facility-mässan - branschmässan för oss som arbetar och verkar inom rengöring och hygien.

I monter A:3 hittar du en samlad styrka från oss - Procurator, CleanPilot och Supplies Direct. Där träffar du våra experter, får se produkter från KBM Professional och ett noga urval av städmaskiner. 

Tips - gå på dessa drop-in seminarium

  • "Kunskap är makt - utbilda klokare!" kl 13:30, 16 oktober med Mattias Åkerlund, utbildningsansvarig på Cleaning Academy från Supplies Direct 
  • "När städplanering med Internet of Things skapar verkligt värde" kl 09:15, 17 oktober med Jørgen Sannesmoen, VD på Datec AS, som har utvecklat CleanPilot.

Skaffa din gratisbiljett till mässan: Entrébiljett Clean & Facility

Välkommen till oss i monter A:3!

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com