Gå direkt till innehåll
Topp tre lästips för ökad säkerhet på jobbet

Blogginlägg -

Topp tre lästips för ökad säkerhet på jobbet

För mycket machokultur på jobbet orsakar dödsfall, Internet of Things i skyddsutrustning och andningsskydd som överträffar kraven. Det är ämnen som intresserat våra läsare mest den senaste tiden. 

Ta reda på vad de handlar om du också.

1. ATTITYD OCH MACHOKULTUR ORSAKAR DÖDSOLYCKOR PÅ JOBBET

Nio av tio anställda som dör i olyckor på jobbet är män. Orsaken till detta är bland annat attityden gentemot säkerhet på jobbet där machokulturen står för en negativ påverkan enligt en rapport från Arbetsmiljöverket. Läs mer 

2. SATSNING PÅ ANDNINGSSKYDD ÖVERTRÄFFADE KRAVEN

Vår produktchef Magnus Paulander berättar om hur viktigt det varit att sikta högre i utvecklingen av nya Worksafe filtrerande halvmasker. Låt honom berätta mer för dig

3. INTERNET OF THINGS OCH PERSONLIG SKYDDSUTRUSTNING

Produkter som underlättar vardagen även på jobbet är ingen framtidsvision. De finns redan. Läs om vad som redan finns

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.