Gå direkt till innehåll
Riskerar du livet utan att veta om det?

Blogginlägg -

Riskerar du livet utan att veta om det?

Är du på ofta på hög höjd i ditt jobb? Har din arbetsgivare planerat för att eliminera och förebygga risker så att du inte skadas vid ett eventuellt fall?

Att stå och gå lär vi oss redan i ung ålder. Fallrisken finns förstås där i början men en hjälpande hand finns alltid i närheten. Men risken att falla och skada sig följer oss ibland även till arbetsplatsen. Arbetar du på hög höjd är det därför livsviktigt att du använder fallskyddsutrustning.

Arbetsmiljölagen och i föreskrifter från Arbetsmiljöverket finns det bland annat reglerat att arbetsgivaren ska skydda arbetstagaren mot skada vid risk för fall.Våra produktspecialister och servicetekniker har både stor kunskap och erfarenhet om allt detta och om fallskyddsutrustning. 

Det har många gånger varit till stor nytta för våra kunder och nya kontakter. Till exempel har vi märkt att om vi får utbilda berörd personal eller hela företaget inom fallskydd först, så bidrar det till att rätt utrustning för ändamålet köps in och används på rätt sätt. 

LÄR KÄNNA VÅRA EXPERTER INOM FALLSKYDD

Dra därför nytta av vad våra fallskyddsexperter kan göra för dig. Bekanta dig med dem här: Fallskydd - systematiskt arbetsmiljöarbete

Boka gärna oss för utbildning inom fallskydd: fallskyddsutbildning

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.