Gå direkt till innehåll
Specialstyrka i hårdträning

Blogginlägg -

Specialstyrka i hårdträning

Arbetsdagen för somliga kan innehålla uppgifter som innebär höga risker eller fara. Uppgifterna kräver därför en hel del träning och en av våra instruktörer har nyligen hårdtränat en specialstyrka. 

Vi har en specialavdelning som enbart arbetar med att ge rätt kunskap i olika yrken - Procurator Academy™. Exempelvis ger vi utbildningar i fallskydd. Mikael Neiner, instruktör hos oss, har nyligen varit i Motala för att ge ett gäng i räddningstjänstens specialstyrka utbildning i hur man livräddar på hög höjd. 

Motala och Vadstena Tidning var på plats och gjorde ett reportage:

"Ingen rädder för höjder här...", Pelle Johansson, mvt.se, 20150414

Relaterade länkar

Ämnen

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.