Gå direkt till innehåll
Arbetsskor i Procuratorbutik
Arbetsskor i Procuratorbutik

Blogginlägg -

Rätt arbetsskor ger rätt förutsättningar!

Många av våra kunder driver verksamheter där man står och går mest hela dagen. Ett dåligt val av skor kan medföra stora konsekvenser, ofta i form av problematik med fötter, knän och rygg. För att slippa belastningsskador är det viktigt att du väljer arbetsskor med omsorg.


”Fel skor, eller skor av sämre kvalitet, kan ge problem med resten av kroppen. Det är viktigt att du väljer skor som passar din arbetsmiljö, dina arbetsuppgifter och din fot. Väl där är det viktigt att du vårdar skorna så att de ger dig rätt stöd under så lång tid som möjligt.”

- Martin Lindén, Senior Category Manager


I våra butiker har vi ett brett utbud av arbetsskor och vi hjälper dig gärna hitta de perfekta skorna för dig. Vet du var din närmsta Procuratorbutik ligger?

Relaterade länkar

Ämnen

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.