Gå direkt till innehåll
Psst! Vi har julkalas - kom in!

Blogginlägg -

Psst! Vi har julkalas - kom in!

Idag 20 november har vi på Procurator julkalas i alla våra butiker. Så sväng inom om du har vägarna förbi och ta en kopp värmande glögg och en pepparkaka, eller två, eller tre...Vi har dessutom massor av kampanjvaror så passa på att slå två flugor i en smäll - fynda och fika! 

Välkommen in till någon av våra 16 butiker i vårt avlånga land: Hitta till din Procurator butik

Ämnen

Kategorier

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.