Gå direkt till innehåll
Camilla Storm
Camilla Storm

Blogginlägg -

Medarbetarintervju - Camilla Storm, Tender Manager

- Vad har du för roll och ansvarsområden på Procurator?

Arbetet med försäljningsstrategi för att möta marknadens krav är något jag verkligen brinner för. I min roll som Tender Manager på Procurator har jag glädjen och förmånen att arbeta med LOU, Lagen om Offentlig Upphandling, och ansvara för vårt upphandlingsteam. Det är en rolig och utmanande tjänst som erbjuder ett fantastiskt helikopterperspektiv på den kommersiella affären.

Enligt mig startar ett högkvalitativt anbud startar redan vid det strategiska arbetet och jobbar sig sedan genom hela organisationen. Allt arbete som görs får ringar på vattnet med målet att ge kunden en bra upplevelse och stärka vårt produkterbjudande.

- Hur hamnade du här? (t.ex. när började du här, tidigare erfarenheter)

Jag är relativt ny på Procurator, sedan maj 2023, men har lång erfarenhet som Bid Manager med ansvar för anbud och försäljning till offentlig sektor, både inom denna bransch och teknikbranschen.

Närmast kommer jag från ett företag som arbetar med larmkommunikationssystem till sjukhus och äldreomsorg. När jag fick möjligheten att arbeta för Procurator var det med spänning och en dos ödmjukhet jag hoppade ombord.

- Hur jobbar du och din avdelning med exempelvis hållbarhet och för att generellt driva Procurator framåt?

Hållbara och klimatsmarta produkter kommer vara en nödvändighet framåt och vår grupp arbetar aktivt för att anbuden i största möjliga mån skall innehålla just dessa produkter. Procurator vill bidra till en miljömässigt ansvarsfull upphandling och ett socialt hållbart samhälle. Detta genomsyras även i vår vision om trygga, effektiva och hållbara arbetsplatser.

- Vad är det bästa med att jobba på Procurator?

Att få arbeta med fantastiska kollegor som är passionerade för sitt område. Det bidrar till högt tempo samt en utmanande och rolig arbetsplats.

Ämnen

Kategorier

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.