Gå direkt till innehåll
Goddag yxskaft? Nä, men knivskaft!

Blogginlägg -

Goddag yxskaft? Nä, men knivskaft!

Vid val av kniv för livsmedel tänker många på att rätt knivblad ska passa för livsmedlet. Det är framförallt viktigt om du jobbar med livsmedel varje dag. Fast knivskaftet. Har du tänkt på det? Det kommer kanske inte alltid i fokus? Dags för förändring, säger vi.

Det är minst lika viktigt med rätt knivskaft så att ergonomin får vara med och bestämma nämligen. Du ska ha ett bra och bekvämt grepp så att du inte håller för hårt i knivskaftet. Och det finns olika typer av struktur på knivskaften och de passar olika för olika typer av miljöer. Allt för att undvika skador. 

För din skull har vi på Procurator därför satt ihop en film där en av våra experter berättar vad du ska tänka på vid ditt val av knivskaft. Se filmen och lär dig. Sprid den gärna.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer på 0200-811 000, info@procurator.se eller kika på urvalet av knivar på www.procurator.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.