Gå direkt till innehåll
Direkt från årets CLEAN-mässa

Blogginlägg -

Direkt från årets CLEAN-mässa

"Vi träffar mycket folk som gör besöket till en heldag här. CLEAN är ju en bra mässa och vi har kul."

Det säger Mats Eklund, Key Account Manager, som finns på CLEAN-mässan i Göteborg tillsammans med några andra av våra kollegor.

Mässan är en mötesplats för alla inom städ- och servicebranschen och i vår monter får mässbesökare chansen att vara med om tipspromenad, kemprovning och kan få nyttiga tips och kolla in produkter från exempelvis vårt KBM-sortiment.

Har du varit på mässan än? Om inte så gå till Eriksbergshallen, Göteborg. Imorgon, 6 maj är sista dagen. Välkommen!

Ämnen

Kategorier

Relaterade event

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.