Gå direkt till innehåll
Procurator växer och förstärker med rekryteringar

Pressmeddelande -

Procurator växer och förstärker med rekryteringar

Procurator vinner affärer och är inne i en stark expansionsfas. Vi förstärker nu organisationen ytterligare och söker åtta stycken nya medarbetare, främst till huvudkontoret i Malmö.

Bakom behovet av fler resurser ligger flera framsteg. Zdenko Topolovec, CEO/VD, berättar:

- Vi har under ett antal år nu gjort flera vinningar på marknaden och har samtidigt internt haft mycket fokus på att effektivisera processer och genomföra förbättringar. Allt för att våra slutkunder ska få en så bra upplevelse som möjligt av oss. Nu har vi kommit så pass långt i detta arbete att vi rekryterar för att kunna fortsätta jobba med samma fokus och positiva takt.

Avdelningarna som rekryteringarna ska stärka upp är huvudsakligen inom Försäljning/Marknad men även inom Business Development och Logistik

- Det känns riktigt positivt för hela vår organisation att vi satsar på starkare tillväxt via fler kompetenta resurser men också för att vi skapar jobbtillfällen för Öresundsregionen.

Tjänsterna utlyses under våren via rekryteringsbolaget Inpeople och beräknas vara tillsatta inom några månader.

Alla lediga tjänster finns på vår hemsida: www.procurator.se

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Procurator är en ledande aktör med ett av Nordens bredaste sortiment av produkter som behövs varje arbetsdag. Inom varje produktområde: Kläder & Skydd, Hygien & Städ, Emballage & Kontor samt Restaurang & Servering, hittar du ledande varumärken inklusive våra egna – Worksafe, BRAGE Protective och KBM Cleaning Solutions.

Med stöd i kunskap, erfarenhet, utbildningar, vårt sortiment och metodiska arbetssätt, har vi verktyg för att erbjuda våra kunder effektiva lösningar på vardagens problem. Förutom huvudkontoret i Malmö finns vi även representerade med dotterbolag i Danmark, Finland, Norge och Estland. Besök oss gärna på www.procurator.net

Presskontakt

Magnus Karlsson

Presskontakt VD

Relaterat material

Relaterade nyheter