Följ Procurator

Liten städmaskin för små ytor ger stora resultat

Nyhet   •   Maj 02, 2016 08:53 CEST

Inom städbranschen är ergonomiska, effektiva och miljöanpassade städmetoder viktiga grundfrågorMer anpassning till storleken på städytorna och ekonomiska alternativ är också något som ofta diskuteras.

- Vi arbetar kontinuerligt med dessa frågor och pratar ofta om hur vi kan få fram lösningar som ser till såväl material, människa, tid som miljö. Att få med alla dessa bitar i en och samma lösning kan kanske ses som en utmaning men vi är noga med att inte göra inte avkall på någon bit. Det är bakgrunden till att vi kompletterar vårt KBM Professional-sortiment med en städmaskin.

Det berättar Ola Rosquist, Category Manager Facility. Tillsammans med kollegorna Kurt Mattsson och Martin Källström, våra experter på städmaskiner, har de tagit fram KBM Powermop. Det är en liten men effektiv städmaskin med många fördelar. 

BÄTTRE ERGONOMI OCH EFFEKTIVITET

För att rengöra stora ytor effektivt kan manuell städning vara krävande för personalen och ta mycket tid i anspråk. I dessa fall är städning med maskin att föredra. 

På mindre städytor, som i en butik eller ett litet kontor, innebär dock städning med maskin att det kan vara trångt och svårt att komma åt överallt. Manuell städning med torr eller våt metod är därför ganska vanligt. 

Det är i dessa situationer som KBM Powermop kommer in som ett överlägset bättre alternativ:

- Powermop är specifikt utformad för effektiv rengöring på små och trånga ytor. Den är lätt att manövrera och har ett reglerbart skaft, vilket gör den bra ur ergonomisk synpunkt. Dessutom väger den bara 10 kilo och är lätt att förvara och transportera, säger Martin.

BRA FÖR MILJÖ OCH EKONOMI

- Om man ser till miljö och ekonomi har den ytterligare fördelar. Jämfört med våtmoppning som innebär att du måste ha tillgång till tvättmaskin för att kontinuerligt tvätta mopparna, så slipper du detta med KBM Powermop. Du minimerar då både kostnader och påverkan på miljön. Förutom det kräver den också en minimal mängd rengöringsmedel för att göra golvet riktigt rent vilket också innebär minskad påverkan på miljön, tillägger Kurt.

Med en drifttid på cirka en timme, uppladdning på en och en halv timme och en vattenbehållare som enkelt kan lyftas i och ur, är den även lätt att underhålla.

Se på egen hand KBM Powermops alla fördelar:

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.