Gå direkt till innehåll
 Anmäl dig, så får du träffa det härliga Procurator Academy-gänget.
Anmäl dig, så får du träffa det härliga Procurator Academy-gänget.

Blogginlägg -

Procurator Academy – lång erfarenhet, kompetenta och kunniga inom fallskydd

Det pågår Procurator Academy-utbildningar överallt i vårt avlånga land och fler kommer. Att utbilda sig eller uppdatera sina kunskaper är en bra investering för dig själv och ditt företag. Har du tillfälle, tveka inte att anmäla dig till våra utbildningar.

För ett tag sedan skrev vi ett inlägg om Varför ökar dödsolyckor på jobbet? Bland annat är fallolyckor en av de vanligaste anmälningarna av arbetsolyckor. Inom bygg-, skogs- och industribranschen skapas det lätt en machokultur. Med den attityden på arbetsplatsen kan det lätt påverka säkerheten och risktagandet i arbetet.

Tänk på din säkerhet - utbilda eller fräscha upp dina kunskaper

Procurator Academy startades för mer än åtta år sedan och grunden till Procurator Academy är att förmedla sina kunskaper genom att hålla utbildningar för alla som vill fräscha upp eller lära sig mer om personlig säkerhetUtbildningarna rullar på löpande.

Den populäraste utbildningen hos Procurator är fallskyddsutbildningen. Enligt vår Academy Coordinator, Linda Gillsin har Procurator de bästa instruktörerna på fallskyddsutbildningen, då de är kompetenta och erfarna.

Förutom kompetensen och erfarenheten berättar hon att det är ett bra team som har ett bra teamwork och roligt på jobbet. - Det lever man länge på, säger Linda. Ett bra team som har roligt syns och genomsyrar utåt.

Att vara uppdaterad med fräscha kunskaper vid användning av fallskydd är oerhört viktigt för din egen säkerhet. Vill du gå eller vet du någon som behöver fallskyddsutbildning gå in på hemsidan eller kontakta academy.se@procurator.com.

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Relaterade event

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.