Gå direkt till innehåll
Procurator Packaging Solution blir Pacudo

Pressmeddelande -

Procurator Packaging Solution blir Pacudo

Affärsområde Packaging inom Procurator bildar eget bolag. Verksamheten förtydligar och utvecklar därmed sitt kunderbjudande av hållbara förpackningslösningar och emballage.

Sortimentet förpackningslösningar och emballage har gått en händelserik resa. Från början införlivades förpackningar och emballage via Pappersgruppen till Papyrus som sedermera blev Papyrus Supplies. Företaget slogs sedan samman med Procurator. Sortimentet har därefter tagit stora kliv till att utvecklas till en betydande och omfattande bredd av förpackningslösningar och emballage. Nu påbörjar sortimentet en ny, spännande resa.

I syfte att maximera och tydliggöra erbjudandet för kunden bildas ett nytt bolag under nytt namn – Pacudo.

- För hela verksamheten är detta en naturlig utveckling. Det möjliggör skarpare fokus att satsa helhjärtat på våra förpackningslösningar så att våra kunder ska kunna frigöra tid och resurser till den egna verksamhet, säger Jesper Hall, VD på Pacudo.

Pacudo fortsätter vidareutveckla sin affär med fortsatt inriktning på hållbara alternativ i frontlinjen för såväl små som stora kunder. Produktportföljen renodlas därmed men viss koppling kvarstår till Procurator via ett bassortiment av förbrukningsartiklar.

Pacudo är ett självständigt bolag med oförändrat ägarförhållande. Bolaget ingår precis som Procurator inom moderkoncernen OptiGroup. 

Kontakt

Hemsida: www.pacudo.com

Kontaktperson:  Jesper Hall, VD, Pacudo, 

Ämnen

Kategorier


Pacudo är en ledande grossist inom hållbara lösningar inom pack- och emballageprodukter. Vi samarbetar med marknadens ledande tillverkare och har lång erfarenhet av att ta fram skräddarsytt och tryckt emballage. Vi erbjuder alltid en optimerad och kostnadseffektiv lösning för varje kunds unika behov.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com