Gå direkt till innehåll
Olof Bladh, Marknadschef på Procurator
Olof Bladh, Marknadschef på Procurator

Pressmeddelande -

Olof Bladh – Ny Marknadschef på Procurator

Olof anslöt till Procurator i juni 2022 med uppdraget att utveckla bolagets digitala närvaro. Han kommer närmast från Västsvenska Handelskammaren i Göteborg och har många års erfarenhet av PR och digital kommunikation. Nu tar han över rollen som Marknadschef.

”Jag är väldigt stolt över att axla denna roll” säger Olof. ”Stolt, eftersom kärnan i Procurators verksamhet är att med rätt produkter underlätta arbetsdagen för sjukhus, skolor, byggen och industrier. Procurator är bra positionerade med marknadsledande leverantörer och två starka egna varumärken inom städ och arbetskläder i Glenta och Worksafe. Vi kommer att bygga vidare på det och utveckla vår digitala affär i transaktionen mellan fysiska butiker och e-handeln.

Olof tillträdde sin roll som marknadschef i början av oktober 2023.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Procurator AB har över 200 anställda och en omsättning på cirka 1,7 miljarder kronor. Procurator erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt sina egna - Worksafe och Glenta. Utbudet innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt produkter och tjänster inom Facility Management. Visionen är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor. Procurator är en del av OptiGroup. Mer information på www.optigroup.com.

Kontakter

Olof Bladh

Olof Bladh

Marknadschef Övergripande ansvar för marknadsavdelningen på Procurator. +46 10 604 00 49 procurator.com
Kristina Lantz

Kristina Lantz

Kommunikation & Press

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.