Gå direkt till innehåll
Vagga till vagga med Glenta eco+

Nyhet -

Vagga till vagga med Glenta eco+

I ett halvt sekel har vi tillverkat, testat och producerat förstklassiga produkter inom städ men vår kunskap och service går bortom hyllorna. Vi skräddarsyr vårt sortiment och våra erbjudanden för att passa marknadens och kundens unika behov.

Glenta är erbjuder högkvalitativa och professionella städprodukter för stora som små aktörer som vill städa rent och effektivt. Med genomtänkta och högkvalitativa produkter förenklar och effektiviserar Glenta dinarbetsvardag och garanterar rena, hygieniska och hållbara arbetsförhållanden.

Glenta eco+ är ett sub-brand som enbart innehåller produkter som är Cradle to Cradle-certifierade® på Silvernivå. Cradle to Cradle Certified® är världens mest avancerade standard för säkra, cirkulära och ansvarsfulla material och produkter. Certifieringen används globalt för produkter som möjliggör en rättvis och hållbar framtid. Glenta eco+ erhöll certifieringen eftersom produktutvecklingen liknar ett ekologiskt system där material och ingredienser brukas cykliskt istället för att förbrukas och generera avfall.

Glenta eco+ är till för kunden som vill ta ett medvetet val för sig själv och sin verksamhet, och som vill skapa rena, hygieniska och hållbara arbetsförhållanden.

Relaterade länkar

Ämnen

Kontakter

Magnus Björnström

Magnus Björnström

Presskontakt VD
Kristina Lantz

Kristina Lantz

Presskontakt Kommunikation & Press

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.