Gå direkt till innehåll
Hörselskydd
Hörselskydd

Nyhet -

Ta hand om din hörsel!

I de branscher som vi är verksamma inom utsätts många för buller under sin arbetsdag, exempelvis från maskiner, fordon eller verktyg. Att dagligen utsättas för periodvis eller konstant buller kan vara skadligt för din hörsel och medföra olika former av hörselskador.

Att använda hörselskydd är alltid en bra idé, även om det inte är ett krav, eftersom risken för att drabbas av någon form av hörselskada minskar drastiskt. Något så enkelt som öronproppar kan dämpa mellan 20 – 30 dB, vilket kan vara avgörande.

Öronproppar från Worksafe tillverkas i Sverige, vilket göra att leveranser till vårt lager samt transporter till kunder inte bara går snabbare, utan även blir mer miljövänliga. Vad som är ännu mer fantastiskt är att fabriken dessutom är 100% CO2-neutral. Detta har man uppnått genom att enbart använda el från förnyelsebara källor såsom vind, vatten och sol i produktionen.

Genom våra öronproppar kan du bidra till att skapa en säker arbetsmiljö för dina anställda samtidigt som du slår ett slag för miljön!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Magnus Björnström

Magnus Björnström

Presskontakt VD
Kristina Lantz

Kristina Lantz

Presskontakt Kommunikation & Press

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.