Gå direkt till innehåll
Magnus Planell, Butikschef Malmö
Magnus Planell, Butikschef Malmö

Nyhet -

Procurator öppnar butik i Sundsvall

Butiksöppningen i Sundsvall närmar sig med stormsteg och den 13 december slår vi upp portarna för våra kunder!


Emellertid lever vi i en allt mer digitaliserad värld där konsumtion ofta sker via webbshop. Så varför fortsätter Procurator satsa på sina butiker?


Vi frågade Mikael Östbring, Head of Stores:

Vi har ett brett och komplext sortiment som vi vill att våra kunder ska få ta del av på enklaste och bästa sätt. I butiken får kunden möjligheten att se produkten på nära håll och få en bra kundupplevelse. Produkter som exempelvis skor vill kunden gärna prova innan sitt beslut för att se till att de passar både arbetsmiljön och bäraren på bästa sätt.


Vad ser du för andra fördelar med en fysisk butik?


Det fysiska kundmötet är jätteviktigt! Vi kan erbjuda kunderna bättre kundservice och ge dem möjligheten att snabbt få den hjälp och service som behövs på den lokala marknaden. Vi har en stor expertis i våra butiker och att veta att man kan gå in i en butik och få förstklassig rådgivning och service på plats skänker trygghet till både oss och kunden.


Hur ser du på butiksöppningen i Sundsvall?


Precis som i resterande delar av den norrländska kusten växer Sundsvall som stad och ett större antal nya bolag inom industrin är på väg att etablera sig i området. Procurator vill vara en del i att hjälpa orten utvecklas i den takt som planeras. Vi ser det även som en stor möjlighet för oss att stärka vår fysiska närvaro för våra kunder i Sundsvall.

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.