Gå direkt till innehåll
SavePro Vendingmaskin
SavePro Vendingmaskin

Nyhet -

Öppet lager dygnet runt!

Procurator vill ge dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag. Det gör vi genom att erbjuda rätt produkter, kunskap och service i rätt tid. SavePro vending machine är ett klockrent exempel på detta! Idag vill vi ge dig tre anledning till att överväga en vendingmaskin från IVM Micrologistics.

Öppet dygnet runt

Vendingmaskinen är öppen dygnet runt och är alltid redo att tillgodose personalen med allt de behöver för sin arbetdag. Systemet kan dessutom konfigureras med företagets personaldata så att maskinen vet vilken produkt som passar för vem. Med SavePro ser du till att rätt utrustning alltid finns på plats för en säker arbetsdag och att den dagliga verksamheten inte blir lidande.

Den mänskliga faktorn

Vi har alla varit där. Kanske har du tappat dina öronproppar, glömt dina handskar hemma eller känner att det är lite för många repor på dina skyddsglasögonen. Vi är bara människor och att utrustning tappas bort eller går sönder kan hända den bästa. Men att arbetsgivaren ständigt ska behöva beställa ny utrustning kan vara krävande, både tidsmässigt och ekonomiskt. Med SavePro har personalen alltid tillgång till den utrustning som behövs för en säker arbetsdag och att den dagliga verksamheten kan fortskrida utan förhinder.


Rätt produkt till rätt person på 10 sekunder!

Att ha tillgång till rätt material vid rätt tidpunkt kan innebära stora besparingar. Ett traditionellt lager har sina begränsningar i form av öppettider, ofullständig lagerhållning och placering långt ifrån produktionen. Det kan i sin tur innebära långa ledtider, brist på viktiga produkter med ofrivilliga produktionsstopp som resultat. Med SavePro har du rätt produkt i handen på bara 10 sekunder. På så sätt kan onödig konsumtion och således även transporter undvikas, vilket inte bara är fördelaktigt för dig utan även för miljön. SavePro ger dig bättre översikt på förbrukning, bättre kostnadskontroll och hjälper dig att minska ditt klimatavtryck!

Ämnen

Kategorier

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.