Gå direkt till innehåll
Custom-ized scanner
Custom-ized scanner

Nyhet -

Med Custom-ized kommer ortopeden till dig!

”Snabbt, smidigt och enkelt”

Du vet väl att du kan skapa skräddarsydda och individanpassade ortopediska sulor direkt i alla våra butiker? Med ny teknik, innovativa lösningar och digitalisering ökar Custom-ized tillgängligheten för 3D-mätning, scannade inlägg och andra typer av ortopediska sulor som gör skillnad.

Så här går det till:

Dina fötter skannas i butiken. Informationen och dina 3D-fötter skickas sedan Custom-ized ortopedtekniker i Stockholm som modellerar och anpassar fotbäddarna efter dina unika behov. Sedan sätts produktionen igång. Fotbäddarna tillverkas, slipas och kontrolleras noga innan de skickas till butiken där du kan hämta upp dem.

Custom-ized är en investering i ditt fysiska välmående och finns till för alla som står och går under sin arbetsdag. De hjälper dig skapa de bästa förutsättningarna för en förenklad, förbättrad och framförallt mer ergonomisk arbetsdag!

Välkommen till våra butiker!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.