Gå direkt till innehåll
Kunskap - Vår bästsäljare

Nyhet -

Kunskap - Vår bästsäljare

Vi har ett sortiment på ungefär 30 000 artiklar.

Personlig skyddsutrustning som ser till att potentiella faror på din arbetsplats inte behöver innebära risk.

Arbetskläder och handskar som optimerats i mån av komfort och slitstyrka. Vars funktioner och skydd matchar de utmaningar som våra kunder möter i sin vardag.

En heltäckande städlösning med allt från städkem och redskap till maskiner och avfallshantering.

Engångsskydd som säkerställer hygieniska och säkra arbetsförhållanden inom vård- & livsmedelsbranschen.

Trots detta är det något annat som verkligen får oss att stå ut från mängden. Nämligen kunskap.

Inom alla våra produktområden har vi dedikerade experter som kan branschen och som ser till att vårt sortiment är uppdaterat och speglar marknadens behov. Som arbetar aktivt för att föra kunskapen vidare till våra kunder så att de känner sig trygga med våra produkter och med oss som samarbetspartner.


Bli kund idag och låt oss hjälpa dig skapa en säker, effektiv och hållbar arbetsplats!

Ämnen

Kategorier

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.