Gå direkt till innehåll
Din professionella identitet

Nyhet -

Din professionella identitet

Det viktigaste för oss är att kunna erbjuda hållbara arbetskläder med bra kvalitet, till ett bra pris och som tillverkats under schyssta arbetsförhållanden. Därför designar vi allt in-house. Materialval, mönster, design och testning sker internt för att upprätthålla en hög standard och uppnå våra krav på hållbarhet och passform.

Du kommer aldrig att se arbetskläder från Worksafe med stora loggor där vi lägger fokus på att marknadsföra oss själva. Vi vill att du ska sätta din egen prägel på plagget, göra det till ditt och bära det med stolthet.

För den stora kunden brandar vi era kläder i vårt profilcenter i Jönköping. Här kan du välja precis hur du vill att din logga ska se ut och självklart har vi kolla på alla regler kopplat till tryck på exempelvis varsel etc.

För den lite mindre kunden, eller för dig som behöver snabb och smidig service, finns alltid möjligheten att få dina kläder brandade direkt i alla våra butiker.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.