Gå direkt till innehåll
Procurator på konferens Skadeplats 2014

Procurator på konferens Skadeplats 2014

Tid 1 Oktober 2014 08:00 – 2 Oktober 2014 15:30

Plats Dag 1: Karlstad Congress Culture Centre, Dag 2: Karlstadsregionens övningsfält

Konferensen Skadeplats 2014 har som syfte att stärka diskussion och debatt kring skadeavhjälpande arbete och att skapa forum och förutsättningar för att utveckla arbetet på en skadeplats. Tillsammans ser vi möjligheter till ny teknik och metoder genom att ta del av ny kunskap och andras erfarenhet. Vi på Procurator är utställare och har med oss ny teknik och nya erfarenheter. Välkommen till oss i monter 13!

Kategorier

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.