Gå direkt till innehåll
Möt oss den 3-4 april på Clean & Facility mässan på Malmö Mässan.
Möt oss den 3-4 april på Clean & Facility mässan på Malmö Mässan.

I april är det dags för CLEAN & FACILITY mässan!

Tid 3 April 2019 09:00 – 4 April 2019 16:00

Plats Malmö Mässan, Mässgatan 6, Malmö

Missa inte årets CLEAN & FACILITY mässan som hålls 3-4 april i Malmö Mässan. Vi kommer att finnas på plats med våra fräscha produkter så som KBM Professional, CleanPilot-tjänsten och städmaskiner i monter A:11. 

Vi kommer även att finnas på drop in-seminarier. Helen Warg- Friberg & Pia Åström, två CleanPilot-konsulter och Martin Widborg, General Manager på Supplies Direct City, ska prata om digitaliseringen av städningen och varför du skall satsa på din personal genom utbildning.

Gratis inträde om du går in och anmäler dig här: anmälanl

Nu blev du nyfiken på oss eller hur? Kom till Clean-mässan och lyssna på de olika seminarierna och glöm inte besöka vår monter A:11.

Väl mött!

Kategorier

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.