Gå direkt till innehåll
Höstfest hos Procurator i Västerås

Höstfest hos Procurator i Västerås

Tid 26 September 2019 07:00 – 16:00

Plats Procuratorbutiken, Omformargatan 2, 721 37 Västerås

Välkommen till en festlig dag hos Robert, Anna och butikschef Lars i Procuratorbutiken! Vi har laddat upp med massor av erbjudanden som gör besöket hos oss på Omformargatan 2 väl värt:

  • Sänkta priser på utvalda produkter.
  • Ny kund får 50 styck tryck på arbetskläder vid köp av 25 styck Worksafe T-shirt. (Erbjudandet gäller små enfärgstryck)
  • Tävling om Worksafe hörselkåpa.
  • Chans att prata val av skyddsskor och yrkesskor med expert från Monitor.

Kommer du mellan 11-14 bjuder vi dessutom på korv med bröd samt dryck. Vi ses!

Ladda ned alla erbjudanden >> 

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com