Gå direkt till innehåll
Höstaktiviteter i Procurators butiker

Höstaktiviteter i Procurators butiker

Tid 7 Oktober 2019 – 7 November 2019

Plats Procuratorbutikerna i Jönköping, Sandviken, Landskrona, Linköping, Malmö, Borlänge, Karlstad och Kalmar.

Hösten är igång på riktigt. Det betyder att även Procurators butiker är i full gång med olika aktiviteter.

Ett antal av våra butiker välkomnar hösten med sänkta priser, rabatter och festlig stämning. Kom in och upplev stämningen i någon av Procuratorbutikerna i Jönköping, Sandviken, Landskrona, Linköping, Malmö, Borlänge, Karlstad och Kalmar med start från 7 oktober till början av november.

Besök vår hemsida för datum och alla erbjudanden: Hitta din lokala Procuratorbutiks höstaktiviteter

Vi ses!

Kategorier

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com