Gå direkt till innehåll
Hållbara förpackningslösningar på Elmia Subcontractor

Hållbara förpackningslösningar på Elmia Subcontractor

Tid 12 November 2019 09:00 – 15 November 2019 15:00

Plats Elmiavägen 15, 554 54 Jönköping

Skandinaviens största industrievent - Elmia Subcontractor är ett givet forum för oss att vara med i. Här får du en chans att se vårt starka erbjudande inom hållbara förpackningslösningar. 

Under alla fyra dagarna finns vi på plats i monter A09:17. Kom dit så diskuterar vi hur vi kan lösa dina frågor.

Skaffa fri entrébiljett >>

Kategorier

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com