Gå direkt till innehåll
Veckans trendspaning och stalltips!

Blogginlägg -

Veckans trendspaning och stalltips!

Vad tänker du på då du hör ordet skyddsskor? Tänker du tunga, klumpiga och obekväma? Tänk om! Kolla in vårt tips om en skyddssko som är säker, skön och sportig. 

Skyddsskor ska, precis som det låter, skydda dina fötter mot olika typer av risker som exempelvis vassa föremål eller halt underlag. Men de ska också vara bekväma, svala och varma när det behövs, kunna tåla väta, avhjälpa belastning på fötter och knän och... ja, listan kan göras lång. Sen ska skon såklart vara snygg också. 

Trendspaning bland skyddsskor

Sedan lång tid tillbaka måste tillverkare av skyddsskor lyssna mer och mer på marknadens olika krav. Idag efterlyser många skyddsskor med sportig design. Man vill ha en sko som är så pass snygg att man kan behålla den på även efter arbetsdagen är slut helt enkelt. 

Borta är med andra ord skyddsskon från förr, så att designa och tillverka en skyddssko idag är en utmaning.

Veckans stalltips - Sievi Viper

Vi har hittat en skyddssko som motsvarar många av ovan krav - nya Sievi Viper. I vårt tycke är det inte bara ett riktigt bra val av skyddssko för den är även sportig, snygg och skön.  

Dessutom, vi har hört att Sievi Viper kommer att bli känd på TV i nästa vecka på TV4 (20-26 april, 2015). Så håll utkik efter en fräsch, sportig reklamfilm. 

Det här ÄR alltså en sko som är riktigt het! 

Vårt omdöme om Sievi Viper 

Vi har såklart provat skon och gillar den skarpt. Det här är vårt omdöme:

Mycket komfortabel:

  • nästintill sömfri; inga sömmar skaver. Är därför perfekt för exempelvis diabetiker.
  • luftigt foder gör att foten alltid känns torr. Har något som kallas 3D-dry foder som absorberar och transporterar bort fukt ut ur skon.

Lätt, bra grepp och böjbara:

  • mikroporös sulkonstruktion ger lätta, säkra steg.
  • de tvåfärgade modellernas sula har skåror som gör att skon böjer sig smidigt efter foten.

Avlastar fötter, ben och rygg väl:

  • dämpar väl mot stötar. Har ett FlexStep® material som testats enligt europeisk standard EN 345. Stötupptagning tas upp av hela sulan och inte av tunna inläggsmaterial i enbart klacken som i andra skor.

Hållbar, tålig och allergisäker

  • ovanmaterial av vattenavstötande mikrofiber.
  • tåskydd av lätt komposit eller aluminium.
  • metallfri och kromfri - bra för allergiker med andra ord.

Sievi Viper är ett säkert val för proffs med god smak. Spana in och läs mer om: Sievi Viper

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.