Följ Procurator

Zdenko Topolovec ny koncernchef för Procurator

Pressmeddelande   •   Dec 16, 2013 08:16 CET

Zdenko Topolovec är ny koncernchef för Procuratorkoncernen som har verksamhet i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Estland och Polen. Han har tidigare varit VD för den svenska verksamheten vilket han även fortsättningsvis kommer att vara.

– Att bli koncernchef för hela Procurator är en mycket spännande utmaning. Jag kommer att fokusera ännu tydligare på våra kärnområden samtidigt som det är av yttersta vikt att öka lönsamheten och tillväxten för koncernen, säger han. 

– Jag ser stora möjligheter till en positiv utveckling för Procurator. Företaget har en kompetent organisation med stor flexibilitet och efterfrågan på vårt koncept ökar hela tiden, tillägger Zdenko Topolovec. 

Procurators tidigare koncernchef Ulf Hällström kommer fortsättningsvis att jobba på konsultbasis med projekt inom Procurator. Med devisen "Förändringar och förbättringar är vår enda trygghet" kommer Ulf bl a att jobba med utveckling av verksamheterna i Norge, Finland, Polen och Estland.

Procurator har ett av Nordens bredaste sortiment av produkter som behövs varje arbetsdag. För att underlätta för våra kunder har vi delat in våra produkter i fyra olika grupper. Inom varje produktområde – kläder & skydd, hygien & städ, emballage & kontor och restaurang & servering hittar du ledande varumärken inklusive våra egna. I vår webbutik hittar du över 30.000 artiklar. 

Procurators kunskap och erfarenhet visar vägen mot målet. Med stöd av vårt omfattande sortiment och metodiska arbetssätt, The Procurator ProcessTM, har vi rätt verktyg för att kunna erbjuda våra kunder effektiva lösningar på vardagens problem. Vi har hjälpt många ledande företag över hela Norden så vi vågar påstå att vi har varit med förr och att det märks. Procurator omsätter ca 1 miljard SEK i Sverige.  

Du når oss lättast via vår kundservice, besök någon av våra 17 butiker från Malmö i söder till Luleå i norr eller titta in i vår webbutik. Utöver Sverige finns vi i de övriga nordiska länderna samt Polen. Läs mer om oss på www.procurator.net

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.