Gå direkt till innehåll
Kommentar avseende prisjusteringar av desinfektion

Pressmeddelande -

Kommentar avseende prisjusteringar av desinfektion

Prisjusteringen är inte gjord för att tjäna mer pengar utan för att täcka ökade kostnader från våra leverantörer samt att täcka de kostnader som tillkommit när vi nu jagar sätt att få större leveranser, vilket våra kunder skriker efter.

Vi som distributörer hamnar nu i en situation där både efterfrågan och priser skenar iväg, medan tillgången hos våra leverantörer är väldigt begränsad. Det blir också dyrare med transporter. Det medför dramatiskt ökade kostnader samtidigt som efterfrågan är långt över vad vi i nuläget har möjlighet att möta. Prishöjningarna blir tyvärr en direkt konsekvens av dessa ökade inköpskostnader.

Vi uppskattar att SKR Kommentus gått ut och sagt att vi är bra leverantörer och inte gör detta som "lycksökare" och vi gör allt vi kan för att vidmakthålla en bra dialog med Kammarkollegiet och alla som arbetar hårt för att lösa de här utmaningarna tillsammans.

Ämnen

Kategorier


Procurator förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.